Ikomm - En del av NetConnect

Ikomm startades 2005, och har sedan dag 1 kämpat för att vara den helhetsleverantör som skapar de bästa möjliga lösningarna för våra kunder vad gäller telefoni, videokonferens och IT. Idag är Ikomm en del av NetConnect.

Vi strävar mot att vara en leverantör som samarbetar tätt med våra kunder, och utvecklar systemen efter era behov. Ju mer vi lär känna er verksamhet desto djupare inblick får vi i hur ni jobbar, och kan därmed se till att ni har precis den funktionalitet som behövs för att ni ska kunna fokusera helhjärtat på det ni gör bäst.

Värderingar

Vi ser företagskommunikation som en helhet där växlar, mobilabonnemang, mobiler, fast telefoni och internet alla är viktiga komponenter vars synkronisering och samspel är A och O. Vårt mål är att sätta ihop alla dessa komponenter på bästa möjliga sätt för varje unik kund, och därmed hjälpa till att strömlinjeforma er verksamhet. Beroende på kund kan detta även innefatta IT miljö och videokonferenslösningar, där vi samarbetar med bland annat Microsoft och LifeSize för att tillhandahålla lösningar av toppkvalitet.

I dagens samhälle består fler och fler lösningar av tjänster, och de allra flesta företag vi stöter på är beorende av en rad olika tjänster för att telefoni, IT och teknisk miljö ska fungera och gå ihop. Dessa tjänster behöver dessutom oftast kompletteras med någon form av hårdvara för att fungera som bäst. Vi på Ikomm har fokuserat på att ha ett brett utbud av bra tjänster och produkter för att kunna skapa önskvärda paket åt våra kunder. Att samla allting under ett tak gör att ni får kontroll på er utrustning, och borgar för smidigare integration och mer konstnadseffektivt.